ЗА НАС

Хотел САФИ*** -град Доспат е прекрасно място за вашата почивка и за гостите - ценители на панорамната гледка към язовира и града. Разположен е в парк музея на родопската чешма и еко пътека "Келт Тепе", намиращи се в гъста борова гора.Хотелът разполага с:

  • - Четири луксозни и романтични апартамента.  Атмосферата, която цари тук е пленяваща. партаментите включват спалня и хол с разтегателен диван, джакузи за двама пред панорамна гледка към града и язовира и санитарен възел.
 
Всеки апартамент е оборудван с минибар, телевизор, кабелна, безжичен интернет и тераса с пряк изглед към язовира и града. Всички тераси са оборудвани с маси и столове.   • - Хотела разполага с голяма външна тераса за релакс и усамотение, придаваща свобода и любов. Оборудвана е с телескопи, маси и столове.
  • - Хотела има конферентна зала с 40 места за сбирки и веселия на гостите и с възможност за предварителна заявка за родопска гайда. Подходяща е за провеждане на бизнес срещи, семинари, обучения и презентации. В помещението влиза достатъчно естествена светлина за комфортна работа през деня.


  •  - Хотела разполага с паркинг.


1 коментар:

  1. Хотел Сафи-град Доспат-едно прекрасно място за почивка и релакс. Хотела се намира непосредствено до борова гора, прекрасно място за разходка сред природата, алея с десетки изградени от камък, мрамор и дърво чешми, детски въжен атракцион сред гората, с пейки и масички за почивка, а самият хотел предлага чисти, просторни и светли стаи с джакузи за повече релакс. Собственичката на хотела е един невероятен човек. Винаги усмихната, добронамерена и отзивчива.
    Ресторанта е чист и просторен, храната вкусна, а терасата към ресторанта на горния етаж - невероятна, с уникална гледка. Търсите място за почивка и отмора сред природата, на добра цена - хотел Сафи, за да получите повече отколкото очаквате

    ОтговорИзтриване